2012. szeptember 17., hétfő

Még autódísz charoittal...

Úgy tűnik, jó ötlet volt az autódísz, mert még kellett egy ilyet készítenem. Most lilás-ezüstös színekben készült el a saját tervezésű, kereszt központi díszítésű "autó-ékszer"
És akkor egy kis ásványtan :-):
A charoit ásvány gyógyhatásai
A kimerült testet újra energiával tölti fel, meggyógyítja és kiegyenlíti a kettősségeket, szabályozza a vérnyomást. Jótékonyan hat a szemre, szívre, májra és a hasnyálmirigyre. Erősíti az immunrendszerünket, pozitív hatással van anyagcserénkre és a sejtekre. Használatával megelőzhető a rosszindulatú sejtek kialakulása (rákmegelőző!!!). Csillapítja a fájdalmat, görcsöket. Nyugodt, mély, pihentető alvást biztosít. Javítja az intuíciónkat (álmunkban is) és segít visszaemlékeznünk álmainkra. Harmonizálja lelki állapotunkat, és erősíti az idegeket. Segít elbánnunk a mindennapok gondjaival és feldolgozni a minket ért stresszt. Kedvezően befolyásolja az autizmust és a rögeszmés depressziót. 

A charoitot megtaláljátok a Gyöngyligetben is a splitterek között. Érdemes még szeptember 20-ig rendelést leadni, mert több ajándékkal is kedveskedünk a héten vásárlók között. Részletek a webáruház főoldalán!

2 megjegyzés: