2011. szeptember 8., csütörtök

Szülinapi ajándékaim

Még augusztusban beneveztem Rita nagyszerű születésnapi játékára, mely egy évig fog tartani és mindenki fog kapni a csoportjában lévőktől ajándékot és ad is mindenkinek. Az én csoportomban úgy esett hogy én lettem az első aki ajándékot kap a mai napi születésnapommal :-D. 14-en vagyunk a csoportban, 12 ajándék már meg is érkezett! Úgyhogy lássuk a csodás kényeztetést! Ezúton is köszönöm még egyszer mindenkinek a kedves sorokat, és a gyönyörű ajándékokat! Nagyon megható és emlékezetes nap lett ez a Mai! Szavak helyett pedig beszéljenek a képek! Köszönöm Lányok!19 megjegyzés:

 1. Nagyon szép dolgokat kaptál. Most kezdem igazán sajnálni, hogy nekem még igazán sokat kell várnom, hogy rám kerüljön a sor. De nem baj, mert megéri, most már látom :)

  VálaszTörlés
 2. Hát ezúttal is Isten éltessen sokáig!!!!!!! Öröm végignézni a képeken. Mindenkiből egy kis darabkát kaptál most :) további szép napot kívánok nektek, a kislánynak meg mielőbbi jobbulást!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon boldog születésnapot!!! Ezt mind kaptad?!?! De jó. Gratulálok!!! De az egyik tibi csoki olyan fura :)))))

  VálaszTörlés
 4. Hűha! Jó sok minden. Meg ahogy látom bőven kaptál angyalkákat is! :)

  Itt is boldog születésnapot kívánok neked! Isten éltessen sokáig!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok Veronika! Gyönyörű ajándékokat kaptál...a Tildaangyalt különösen irígylem:)
  Remélem szép hétvégétek lesz, a gyermeknek pedig gyógyulást:)
  puszi
  Edina a zöld listáról

  VálaszTörlés
 6. Remélem tetszik az Angyalkám :)
  Bevallom nekem nem tetszettek a Tilda angyalkák, de ahogy készülgetett a kezeim alatt egyre jobban megszerettem és most már tudom hogy a kislányomnak is lesz majd :)))

  A kislányodnak mielőbbi jobbulást (nekem a kisfiam is hányással kezdte már a tegnap estét és folytatta éjszaka, de már jól van),
  Nektek pedig gyönyörű szép hétvégét kívánok !!!!

  Kata :)

  VálaszTörlés
 7. Micsoda gyönyörűségek!!!! Komolyan, nagyon szép mindegyik, látszik rajtuk, hogy gondosan és szeretettel készítették Neked :-) Nagyon örülök, hogy mindenki ilyen komolyan veszi a vállalását és ilyen színvonalas ajándékokat készítettetek, úgy látom jó sok angyalka összejött, mégis mind más és más ..... Még egyszer boldog szülinapot!!!!!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép ajándékokat kaptál :))

  VálaszTörlés
 9. Oh, a fura Tibi csokit én küldtem :) a furaság oka, hogy némi szuszakolás után fért csak bele a borítékba, és még a többi ajándék nem is volt benne, de nem szerettem volna csoki nélkül feladni :) szóval valószínűleg szállítás közben összetörhetett :( de attól még csoki!!!!! :)
  Még egyszer, nagyon boldog szülinapot!!!!!

  VálaszTörlés
 10. Boldog születésnapot kívánok! Nagyon jó ajándékokat kaptál!

  VálaszTörlés
 11. Ildikó, megéri várnod! :-) Az én ajándékomra biztosan, mert már tudom mit készítek majd neked... izgi nem?

  VálaszTörlés
 12. Krealady-Ildikó, úgy ahogy mondod és köszönöm a kívánságokat! Horimarika, Igeeen én kaptam, és te "nyertél", mert a Tibi csokit már megdézsmáltam mire a fotózására került a sor :-D, édesszájú vagyok :-). Amy, Krisztina, köszönöm! Kata, nagyon tetszik! Csodálatos, az Angyal gyűjteményem becses darabja lesz, bár a kisfiam lecsapott most rá és éppen azzal alszik. :-) Rita, köszönöm és képzeld ugyanezek voltak a gondolataim, amit írtál! Köszönöm Csitri, Ági, Erika.

  VálaszTörlés
 13. Ó de örülök, hogy megérkezett az ajándékom :) Nagyon szép mindegyik!! Még egyszer boldog szülinapot :)
  A picurnak jobbulást, nektek pedig kellemes hétvégét kívánok!

  VálaszTörlés
 14. Igen, én erre gondoltam, hogy már kevesebb... de ez normális. Ha én kaptam volna, csak papír lenne a képen! Egyébként egyre többször nézve a képeket, egyre több kis apró kincset fedezek fel.

  VálaszTörlés
 15. Remek szülinapi program!
  Remélem lánykád is jobban van és sikerül a hétvégi programotok!
  Minden jót!

  VálaszTörlés
 16. Először is nagyon sok boldog szülinapot kívánok! A játék pedig nagyon klassz, és csodás dolgokat kaptál! (kicsit irigykedem is miattuk, de ez csak vicc volt inkább) Remélem a többiek is hamarosan sorra kerülnek, és eldicsekednek a csomikkal! :)))

  VálaszTörlés
 17. Boldog szülinapot neked ( Csilla a piros listáról) ,sok szuper dolgot kaptál :)),nekem az angyalkás ökoszatyor a kedvencem közülük, de mind nagyon szép ,én még várhatok januárig....de messze van!!!
  Jobbulást a kicsinek.

  VálaszTörlés