2010. május 16., vasárnap

Le soleil brûlant - Perzselő nap medál


Újabb rivoli befoglalás a vörös mindenféle árnyalatában. Még egy láncrész is lesz fűzve hozzá, már tudom is, hogy milyen, csak egyelőre sok minden mást is csinálnom kellene, de valahogy - egy, a fantáziámban megszületett elképzelés megvalósítása mindig "elcsábít" és félbehagyom a többit :-)...
Sőt már egy újabb rivoli befoglalásom képe is a szemem előtt lebeg... :-)

9 megjegyzés:

 1. Nagyon szép! Bárcsak már a nap is így perzselne, mint ez a medál! :)

  VálaszTörlés
 2. Szuper, nagyon ügyes vagy. Gratulálok. :-)

  VálaszTörlés
 3. De hogy ez mennyire szépséges lett!!! Imádom a színeit, a formáját... Nagyon ügyi vagy!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a sok kedves hozzászólást, aranyosak vagytok, nagyon jól esik :-)

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok!

  Az jutott eszembe, hogy a Segítsüti és a Haitis adománygyűjtések példájára lehetne az árvízkárosultak javára gyűjtést szervezni. Persze van erre az adományvonal, meg minden, de szerintem az emberek szívesebben adakoznának, ha cserébe valami apróságot kapnának. Így gondoltam arra, hogy kreatív, saját kezükkel alkotó emberek segítségével szerveznék gyűjtést. Mindenki felajánlana valamit, amire lehetne licitálni, vagy fix összegért megvásárolni. Szerintem nem lehetetlen vállalkozás, és részünkről sem akkora erőfeszítés. Én például keresztszemezek így olyan jellegű képet/tárgyat ajánlanék fel. Persze lehet akár zsákbamacska jellegű felajánlás is, mert sokszor előfordul, hogy nincs talonban az embernek semmi. Ott csak mondjuk értéket lehetne írni (persze eszmeit...) Próbálok minél több embert megkeresni, ha olyan 5-6 főt sikerül beszervezni indítok egy oldalt, mert úgy már lenne értelme. Köszönöm, hogy elolvastad.

  Anita

  VálaszTörlés
 6. Nem jutok szóhoz, gyönyörüek a leg újabb munkáid is. A napkő lánc talán egy kicsit még szebb lett mint az enyém. Az egy apró figyelmesség meg teljesen lenyűgöz. Amilyen egyszerű annyira kifinomultan "nagy", mutatós.
  Gratulálok és örülök, hogy én már hordhatom a munkáidat.

  VálaszTörlés