2011. október 17., hétfő

Capricho karkötő


Egy kedves megrendelőm kérésére készült ez a csodásan csillogó karkötő. Lesz még hozzá nyaklánc és fülbevaló is. :-)
Minta: Unicornio. Muchas gracias!

2011. október 5., szerda

ÉkszerórámRégóta terveztem már, hogy fűzök majd magamnak egy ékszerórát. Vagy két hete találtam ezt a szuper kis órát, és nekiláttam a napokban.
Már megint túlburjánzott egy kicsit a fantáziám :-), de végülis tetszik a végeredmény.

Design: Cseresznyevirág

2011. október 4., kedd

Szülinapi Kincsek még... :-)

Rita szülinapi játékában még két játékostársamtól kaptam meg a napokban ajándékaimat. Teca első csomagja sajnos eltűnt a posta süllyesztőjében, így szegény kétszer készülhetett. Köszönöm szépen kedves Teca a csodás ajándékokat, és bár érdekes, hogy gyöngyfűző vagyok, de mintha ráéreztél volna, tettél egy darab anyagot is az ajándékok közé. Namármost ezt azért részletezném, mert évek óta ígéri Anyukám, hogy kapok majd egyszer tőle egy varrógépet és majd varrhatok ezt-azt, ha lesz kedvem, meg időm, mert még tizenévesen próbálkoztam a dologgal, de abbamaradt. És lássatok csodát: erre a szülinapomra, megkaptam a varrógépet!! :-) Úgyhogy, már megvan hozzá az első darab anyagom is :-). A kislányom rögtön egy kiscsirkét "rendelt", úgyhogy feladta a leckét. No, majd ha lesz időm... (ami sosincs) :-D, megpróbálom.
A másik és nem utolsósorban kedves ajándékozóm Főkolomp Zsuzsi volt, aki már a szülinapomkor szólt, hogy ne haragudjak, de késni fog az ajándékkal. Szerintem megérte várni :-). Nézzétek csak micsoda gyönyörűségeket kaptam tőle. Nem is tudom, hogy hogyan fogom majd viszonozni. ;-) Köszönöm kedves Zsuzsi, nagyon-nagyon ezeket csodás ajándékokat! Horimarikának üzenem: a csokik száma itt is lényegesen több volt mint a képeken! A Tecáéról nem is beszélve mert onnan már le is maradt. :-D